Maak kans op een mooie prijs!

Maak kans op een mooie prijs!

Exposanten op Huis & Energie onderscheiden zich door de producten die zij presenteren, maar natuurlijk ook door de presentatie van hun eigen stand. Daarnaast doet ook elk exposant zijn best om zo veel mogelijk van haar klanten uit te nodigen om de beurs te komen bezoeken. Met trots zal Huis & Energie op een feestelijk moment tijdens de exposantenborrel de bedrijven die het beste presteren op deze terreinen belonen met een felbegeerde Huis & Energie Award.

Huis & Energie Beste Stand Award

De Beste Stand Award, wordt toegekend aan die partij die het beste scoort op de onderstaande vijf criteria. Er wordt niet alleen gekeken naar het standontwerp, maar ook naar het samenspel tussen stand en personeel.

  • Attractiviteit: visueel aantrekkelijk voor de bezoekers
  • Toegankelijkheid: uitnodigend ontwerp en personeel
  • Bedrijfsidentiteit: is het bedrijf herkenbaar en met de juiste uitstraling
  • Commercie: is de propositie helder; wat biedt het bedrijf?
  • Dynamiek: is er voldoende dynamiek op de stand: is er iets te doen?

 

Huis & Energie Beste Promotie Award

De Beste Promotie Award wordt gewonnen door de exposant die de beste en meest effectieve promotiecampagne(s) heeft gevoerd. Elke deelnemer krijgt een unieke invitatiecode die zij kunnen verspreiden onder de eigen relaties. De deelnemer die het meeste ticketregistraties weet te halen wint de Beste Promotie Award. Voor alle mogelijkheden voor het uitnodigen van uw relaties verwijzen wij u graag naar de Event Planner.

Huis & Energie Beste Product Award (publieksprijs)

Elke deelnemer heeft de mogelijkheid om 5 producten via de Event Planner te uploaden. Bij het uploaden van deze producten kunt u informatie, foto's en bestanden toevoegen. Voor de 5 gekozen producten ontvangt elk bedrijf 5 QR codes die op de producten geplakt kunnen worden en als de code gescand wordt, dan zal de bezoeker de informatie die gegeven is over dit product ontvangen. Het product wat tijdens de beursdagen het meest gescand zal worden wint de Beste Product Award en dus de publieksprijs.