Partners van Huis & Energie

  • Brabant Woont Slim

Ontmoet onze partners

Huis & Energie is een event van organisatiebureau Good!. We werken samen met partners die miljoenen actieve consumenten bereiken via print en online. We zetten deze optimaal in om de juiste bezoekers naar Huis & Energie te trekken. Zo krijgen we gegarandeerd het publiek dat bezig is met het verduurzamen van hun woning én hiervoor budget hebben gereserveerd. Wij organiseren Huis & Energie in directe samenwerking met onze hoofdpartner Milieu Centraal, onze hoofdsponsor Greenhoice, een verscheidenheid aan mediapartners, zoals GAMMA, en kennispartners.

Hoofdpartner

Milieu Centraal

Milieu Centraal, onze hoofdpartner, is een zeer populaire, onafhankelijke en betrouwbare voorlichtingsorganisatie die jaarlijks ruim 6 miljoen bezoekers trekt naar de goed vindbare website milieucentraal.nl op het thema energie. Op Facebook hebben ze bovendien méér dan 36.000 volgers. Milieu Centraal werkt samen met veel partners, zoals energiemaatschappijen, banken, gemeenten, de Rijksoverheid en brancheorganisaties. Ook heeft Milieu Centraal andere websites: verbeterjehuis.nl, energieverbruiksmanagers.nl, bespaartest.nl, energielabel.nl, energiesubsidiewijzer.nl en is zij contentpartner in de overheidscampagne: energiebesparendoejenu.nl.

Milieu Centraal is zeer ervaren in de benadering van consumenten en heeft een uitstekend netwerk. Door de onafhankelijke positie en betrouwbare informatie is Milieu Centraal in de ogen van consumenten een geloofwaardige endorser van milieuclaims. Het resultaat? De impact van de communicatie neemt toe met Milieu Centraal als contentpartner.

Iedereen Doet Wat

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koningsrelaties ondersteunt het Duurzaam Droomhuis en is een belangrijke partner van Huis & Energie. De campagne 'Iedereen Doet Wat' is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) in samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koningsrelaties (BZK), het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Doel van de campagne is burgers helpen met het verduurzamen van hun leefomgeving. Huis & Energie is partner van de campagne.

Hoofdsponsor

Greenchoice

Als duurzaam energiebedrijf levert onze hoofdsponsor Greenchoice uitsluitend 100% groene stroom en bosgecompenseerd gas. Samen met hun klanten maken ze elke dag groene keuzes. Zij helpen hun klanten actief met energie besparen en het zelf opwekken van energie. Dit kan bijvoorbeeld door zonnepanelen te huren of te kopen, door de aanschaf van warmtepompen, met windenergie uit een stukje windmolen of door samen duurzame energieprojecten op te zetten. Greenchoice is ook één van de grootste bosbeschermers ter wereld. Hiermee compenseren ze de CO2-uitstoot van het gasverbruik van hun ruim 565.000 klanten. Zij zullen hun klanten via de nieuwsbrief, sociale media kanalen en hun spaarprogramma uitnodigen om Huis & Energie te komen bezoeken.

Mediapartner

GAMMA

GAMMA wil dat iedereen echt zin krijgt om aan te pakken. Met eigen handen. Of met hulp. GAMMA maakt iedereen handig. Want als je zelf de regie hebt, als het helemaal is wat jij wilt, dan geniet je er nóg meer van. Ik kan het. GAMMA. Met een oplage van 5,7 miljoen folders en 650.000 nieuwsbrief abbonnees bereikt GAMMA een groot publiek van doe-het-zelvers die willen verduurzamen.

Duurzaam Bouwloket

Duurzaam Bouwloket helpt woningeigenaren verder met gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij maken van hun woning. Dit doen zij in opdracht van 130 nederlandse gemeenten en in samenwerking met lokale initiatieven en uitvoerende bedrijven. Duurzaam Bouwloket zal alle inwoners van de 130 gemeenten informeren over de mogelijkheden om Huis & Energie te bezoeken.

New Skool Media

New Skool Media is dé multimediale uitgever die Nederlanders met gemeenschappelijke interessegebieden, passies en hobby’s met elkaar verbindt met de beste artikelen en mooiste belevenissen. New Skool Media. House of Communities, heeft 18 titels en bereikt maandelijks 11,4 miljoen pageviews.

Vereniging Elektrische Rijders

Vereniging Elektrische Rijders: DE STEM VAN DE ELEKTRISCHE RIJDERS in Nederland. De vereniging van en voor elektrische rijders, een platform voor uitwisseling van info en ervaringen en voor behartiging van belangen in Den Haag en Brussel en maakt deel uit van Formule E-TEAM waar beleid voor elektrische autos wordt voorbereid. De VER bestaat momenteel uit 5.500 leden en dit aantal groeit alleen maar. Zij zullen hun leden uitnodigen en voorzien van informatie over elektrisch rijden op Huis & Energie.

Appartement & Eigenaar

Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners. Zij streven naar duidelijke, heldere communicatie voor en over VvE's op één overzichtelijke plek. Dit doen ze samen met overheden, bedrijfsleven en besturen, met als gezamenlijk doel het huidige VvE-klimaat naar een hoger plan te krijgen. Het magazine Appartement & Eigenaar heeft een oplage van 30.000 en 20.000 nieuwsbrief abbonnees. Zij zullen alle aangesloten VVE's uitnodigen en informeren over hun stappenplan om te verduurzamen op Huis & Energie.

Wonen.nl

Wonen.nl is al sinds 1999 het platform dat je inspiratie biedt voor verbouwen en inrichten. Naast een actueel aanbod aan producten lees je er het laatste woonnieuws en vind je er een uitgebreide selectie bedrijven uit de woonbranche.  Huis & Energie zal vlak voor de beursdatum met een advertentie in de regionale kranten komen met een oplage van 120.000. Daarnaast het Huis & Energie de mogelijkheid om artikelen op Wonen.nl te plaatsen die uitgelicht worden naar de 42.500 nieuwsbrief abbonnees.

Groener Wonen

Hét platform over duurzaam wonen en leven. Groener Wonen is er voor mensen met een groen hart die zich richten op een betere toekomst. Groener Wonen wordt iedere 3 maanden uitgebracht met een oplage van 150.000. Vlak voor de beurs komt er een advertentie van Huis & Energie in Groener Wonen.

Nudge

Nudge is voor iedereen die concreet aan de slag wil voor een betere wereld. Door het ondersteunen van bottom-up initiatieven willen zij duurzame gedragsveranderingen realiseren bij individuen en organisaties. Ze doen dat met behulp van hun platform en brede netwerk van ruim 77.000 Nudgers. Het Duurzaam Droomhuis en Huis & Energie worden regelmatig in de nieuwbrief genoemd.

Brabant Woont Slim

Brabant Woont Slim is het energieloket voor de inwoners van 14 gemeenten in Noordoost Brabant. Iedereen kan hier terecht met al zijn of haar vragen over het verduurzamen van hun woning. Brabant Woont Slim is onafhankelijk en biedt op een laagdrempelige manier advies, hulp en begeleiding aan. Hiermee wijst Brabant Woont Slim de weg naar comfortabeler, voordeliger en groener wonen. Zij zullen alle inwoners uitnodigen om Huis & Energie te bezoeken voor nog meer inspiratie.

Kennispartner

Vereniging Warmtepompen

Vereniging Warmtepompen is dé branchevereniging voor warmtepompenleveranciers. Rond de groeiende inzet van warmtepompsystemen spelen veel partijen een rol en daarmee is een diversiteit aan doelstellingen gemoeid. Doelstellingen op het terrein van onder meer geluid, bouw en politiek. Binnen de keten maken zij hun hard voor de positie van leveranciers van warmtepompen. Het doel: de integratie van warmtepompsystemen zo soepel mogelijk te laten verlopen met als einddoel reductie van CO2-emissie.

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van installateurs en adviseurs. Ze zijn de verbinders en uitvoerders van de slimme techniek van de toekomst. Meer dan welke sector ook maken zij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. Voor een sterkere sector. Voor een sterker, gezonder, veiliger, duurzamer en gelukkiger Nederland.

Vereniging DOET

DOET (Dutch Organisation for Electric Transport) is al sinds 2009 de branchevereniging op het gebied van elektrisch vervoer in Nederland. DOET vertegenwoordigt de gehele keten van één van de snelst groeiende sectoren van Nederland. Alles onder 1 dak dus en daarmee voor zowel gevestigde bedrijven als nieuwe toetreders de centrale plek voor elektrische mobiliteit!