Partners

Huis & Energie is een event van organisatiebureau Good! (powered by Milieu Centraal). We werken samen met partners die miljoenen actieve consumenten bereiken via print en online. We zetten deze optimaal in om de juiste bezoekers naar Huis & Energie te trekken. Zo krijgen we gegarandeerd het publiek dat bezig is met het verduurzamen van hun huis én hiervoor budget hebben gereserveerd. Ons target is 15.000 – 20.000 bezoekers, maar méér is natuurlijk ook mogelijk. Wij organiseren Huis & Energie in directe samenwerking met Milieu Centraal.

Milieu Centraal


Milieu Centraal, onze hoofdpartner, is een zeer populaire, onafhankelijke en betrouwbare voorlichtingsorganisatie die jaarlijks ruim 6 miljoen bezoekers trekt naar de goed vindbare website milieucentraal.nl op het thema energie. Op Facebook hebben ze bovendien méér dan 29.000 volgers. Milieu Centraal werkt samen met veel partners, zoals energiemaatschappijen, banken, gemeenten, de Rijksoverheid en brancheorganisaties. Ook heeft Milieu Centraal andere websites: verbeterjehuis.nl, energieverbruiksmanagers.nl, bespaartest.nl, energielabel.nl, energiesubsidiewijzer.nl en is zij contentpartner in de overheidscampagne: energiebesparendoejenu.nl.
 

Milieu Centraal is zeer ervaren in de benadering van consumenten en heeft een uitstekend netwerk. Door de onafhankelijke positie en betrouwbare informatie is Milieu Centraal in de ogen van consumenten een geloofwaardige endorser van milieuclaims. Het resultaat? De impact van de communicatie neemt toe met Milieu Centraal als contentpartner.
 

Greenchoice

Als duurzaam energiebedrijf levert onze hoofdsponsor Greenchoice uitsluitend 100% groene stroom en bosgecompenseerd gas. Samen met hun klanten maken ze elke dag groene keuzes. Zij helpen hun klanten actief met energie besparen en het zelf opwekken van energie. Dit kan bijvoorbeeld door zonnepanelen te huren of te kopen, door de aanschaf van warmtepompen, met windenergie uit een stukje windmolen of door samen duurzame energieprojecten op te zetten. Met hun energieservice BOKS helpen ze klanten via de Greenchoice app slimmer om te gaan met energie en maken ze besparen gemakkelijk én leuk. Greenchoice is ook één van de grootste bosbeschermers ter wereld. Hiermee compenseren ze de CO2-uitstoot van het gasverbruik van hun ruim 565.000 klanten. Zo beschermen ze bomen en bioversiteit en herstellen ze de leefomgeving van bedreigde diersoorten. Samen versnellen ze zo de energietransitie en maken ze Nederland steeds groener.

"Als 100% groene energieleverancier helpen wij graag iedereen om duurzaam te wonen en energie te besparen. Immers, de groenste energie is de energie die je niet gebruikt. Dan kan door te kiezen voor zonnepanelen of bijvoorbeeld een warmtepomp. Met onze bespaarservice BOKS geven we onze klanten inzicht in hun energieverbruik. Dat scheelt kosten én helpt Nederland groener te maken. Dat is de reden waarom Greenchoice met overtuiging deelneemt aan Huis & Energie."

 

Kom meer te weten over Huis & Energie

Wilt u meer weten over Huis & Energie? Kijk rustig verder op de website, of laat u vrijblijvend informeren door snel contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!