Data
13, 14 & 15 november

Plaats
Brabanthallen Den Bosch

Waarom exposeren?

Waarom exposeren?

Nederland gaat massaal van het gas af. De belangstelling voor verduurzaming is ongekend hoog. Meer dan 75% van de Nederlanders is geïnteresseerd in groene energie. Allemaal vragen zij zich af hoe ze hun huis kunnen verduurzamen. Huis & Energie is de beurs waar uw bedrijf hen kan laten zien hoe ze op energie kunnen besparen en tegelijkertijd hun wooncomfort kunnen verhogen.
Vraag nu informatie aan
Huis & Energie

Huis & Energie vindt op 13, 14 en 15 november 2020 plaats in de zeer centraal gelegen Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Het hart van de beurs is een levensecht Duurzaam Droomhuis waar bezoekers alle aspecten van duurzaam wonen live kunnen ervaren. Bij meer dan 100 stands kunnen zij nieuwe producten ontdekken en in gratis presentaties en workshops bieden onafhankelijke experts hen praktische kennis waar ze direct mee aan de slag kunnen.

BEKIJK DE BEURSPLATTEGROND DUURZAAM DROOMHUIS
Wie zijn de bezoekers?

Door doelgerichte inzet in de media en aandacht bij onze mediapartners krijgt Huis & Energie gegarandeerd het publiek dat bezig is met het verduurzamen van hun huis én hiervoor budget heeft georganiseerd. Onze hoofdpartner Milieu Centraal bereikt dagelijks tienduizenden consumenten, waarbij de consumenten met een bovengemiddeld inkomen zijn oververtegenwoordigd. Ons target is 15.000 bezoekers.

BEZOEKERSPROFIEL  ONTMOET ONZE PARTNERS

8

thema's

100

+

exposanten

15000

Bezoekers

300

+

producten

60

+

seminars

Nieuws

Gemeente geeft subsidie aan huiseigenaren voor verduurzaming van hun woning

09.06.2020

Gemeente geeft subsidie aan huiseigenaren voor verduurzaming van hun woning

Eind 2019 daagde de Rijksoverheid gemeentes uit om voor energiebesparing projectvoorstellen in te dienen. Bij goedkeuring van de plannen zou per woning in de gemeente 90 euro beschikbaar komen.

Op de hoogte blijven van Huis & Energie én praktische tips ontvangen over het verduurzamen van je eigen woning?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Registreer nu