Locatie & bereikbaarheid

Locatie & bereikbaarheid

Locatie

Huis & Energie is de grootste en meest complete consumentenbeurs van Nederland voor duurzame energie & duurzaam wonen. De beurs vindt plaats in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch, een unieke en goed bereikbare locatie in het zuiden van Nederland.

Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Vrijdag 10 juni 2022: 10:00 – 17:00
Zaterdag 11 juni 2022: 10:00 – 17:00
Zondag  12 juni 2022: 10:00 – 17:00

De Brabanthallen is uiteraard goed bereikbaar voor mindervaliden. Nabij de diverse ingangen op het terrein zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. De verkeersbegeleiders wijzen je graag de weg. De stands zijn rolstoelvriendelijk.

Bereikbaarheid
De Brabanthallen in 's-Hertogenbosch zijn dankzij het brede wegennetwerk en de gunstige ligging ten opzichte van het Centraal Station zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Met het openbaar vervoer
De Brabanthallen ligt op 10 minuten lopen van Centraal Station 's Hertogenbosch. Het is goed te bereiken te voet of met een OV-fiets.  Kijk voor de actuele dienstregeling op 9292.nl

Per auto
De Brabanthallen is uitstekend bereikbaar, nabij de A2, A59 en A56. Op minder dan 40 minuten rijden van Eindhoven, Tilburg, Breda, Utrecht, Arnhem en Nijmegen. En een half uur rijden van Eindhoven Airport en de Duitse en Belgische grens. 

Daarbij heeft Expo Haarlemmermeer meer dan 4.000 parkeerplaatsen.  De Brabanthallen hebben slechts enkele elektrische oplaadpunten om uw elektrische auto op te laden. Houd er rekening mee dat de kans klein is dat deze beschikbaar zijn. Je kunt hier je route plannen.