Milieu Centraal Duurzaam Droomhuis

Hét icoon van de beurs!

Op meer dan 300 vierkante meter toont het Milieu Centraal Duurzaam Droomhuis alle mogelijkheden die er zijn voor het verduurzamen van de bestaande woning. Op speelse wijze maakt het Droomhuis duidelijk dat er tal van oplossingen bestaan die ook echt haalbaar zijn. In het huis kunnen bezoekers zien (ledverlichting), voelen (isolatiemateriaal) of horen (een warmtepomp) wat een product is en er zo vertrouwd mee raken. De presentatie van het product en de informatie er om heen geven antwoord op de belangrijkste vragen en twijfels die over een product leven.

Het Duurzaam Droomhuis is merk-onafhankelijk; binnen iedere categorie zal het producten van meerdere bedrijven tonen, het is daarom ook mogelijk om uw bedrijf aan te melden voor deelname*.

Milieu Centraal is de bewoner van de modelwoning en zal alle producten van onafhankelijke informatie voorzien en tevens zullen de adviseurs van Milieu Centraal de bezoekers van uitleg en voorlichting voorzien. Mocht de bezoeker meer informatie over het product willen of persoonlijk advies, dan word er doorverwezen naar de stand waar het product van afkomstig is.

*Let op! Deelname aan het Duurzaam Droomhuis is exclusief voor exposanten van Huis & Energie.
 

Illustratie Milieu Centraal Duurzaam Droomhuis