Data
12,13 & 14 november 2021

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Milieu Centraal Duurzaam Droomhuis

Hét icoon van de beurs!

Op meer dan 300 vierkante meter toont het Milieu Centraal Duurzaam Droomhuis alle mogelijkheden die er zijn voor het verduurzamen van de bestaande woning. Op speelse wijze maakt het Droomhuis duidelijk dat er tal van oplossingen bestaan die ook echt haalbaar zijn. In het huis kunnen bezoekers zien (ledverlichting), voelen (isolatiemateriaal) of horen (een warmtepomp) wat een product is en er zo vertrouwd mee raken. De presentatie van het product en de informatie er om heen geven antwoord op de belangrijkste vragen en twijfels die over een product leven.

Het Duurzaam Droomhuis is merk-onafhankelijk; binnen iedere categorie zal het producten van meerdere bedrijven tonen, het is daarom ook mogelijk om uw bedrijf aan te melden voor deelname*.

Milieu Centraal is de bewoner van de modelwoning en zal alle producten van onafhankelijke informatie voorzien en tevens zullen de adviseurs van Milieu Centraal de bezoekers van uitleg en voorlichting voorzien. Mocht de bezoeker meer informatie over het product willen of persoonlijk advies, dan word er doorverwezen naar de stand waar het product van afkomstig is.

*Let op! Deelname aan het Duurzaam Droomhuis is exclusief voor exposanten van Huis & Energie.
 

Illustratie Milieu Centraal Duurzaam Droomhuis

Nieuws

De zonnepanelen van Jantien en Arthur

14.04.2021 | artikel

De zonnepanelen van Jantien en Arthur

Op het youtube-kanaal van onze partner Milieucentraal kun je allemaal interessante video's vinden over verduurzaming van je woning. Wij lichten onze favorieten uit.

Weten is besparen

08.04.2021 | artikel

Weten is besparen

Tappen uit eigen vaatje

25.03.2021 | artikel

Tappen uit eigen vaatje

Op de hoogte blijven van Huis & Energie én praktische tips ontvangen over het verduurzamen van je eigen woning?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Registreer nu