Data
28, 29 & 30 mei 2021

Plaats
Brabanthallen Den Bosch

Genereer publiciteit

Genereer publiciteit

Huis & Energie is niet alleen een beurs, maar ook een breed mediaplatform dat consumenten op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en duurzaam wonen.  Op onze nieuwspagina publiceren wij regelmatig spraakmakend nieuws, interviews, prikkelende columns, en natuurlijk previews van nieuwe producten die getoond worden op Huis & Energie. Onze lezers kunnen nog sneller op de hoogte blijven door ons te volgen op Twitter, LinkedIn of Facebook.

Stuur ons uw nieuws

Graag helpen wij bedrijven om van hun deelname aan Huis & Energie een nog groter succes te maken. Daarom bieden wij exposanten exclusief de kans om opgenomen te worden op onze nieuwssite en in onze nieuwsbrief.

Bent u exposant? En heeft u recentelijk een bijzonder project afgerond of presenteert u tijdens Huis & Energie een aansprekend nieuw product? Laat het ons weten door een persbericht te sturen naar pers@huisenenergie.nl. Let er op dat alle persberichten dienen te voldoen aan de richtlijnen uit de mediakit in de Event Planner.

Advertorials

Wilt u graag nog meer publiciteit? Wij bieden u de kans om extra aandacht te genereren voor uw bedrijf door het plaatsen van een uitgelichte advertorial in onze nieuwsbrief. Ook informatie over onze redactiekalender en advertentietarieven vindt u in onze mediakit.

Nieuws

Bij aanbestedingen wordt vooral op prijs gelet, maar duurzaamheid begint te tellen

12.10.2020 | artikel

Bij aanbestedingen wordt vooral op prijs gelet, maar duurzaamheid begint te tellen

In het kort: Overheden nemen duurzaamheid iets vaker op als belangrijke eis bij aanbestedingen in de bouw van wegen, dijken en gebouwen.Het tempo ligt nog te laag om in 2050 aan nationale duurzaamheids- en klimaatdoelen te voldoen.

Op de hoogte blijven van Huis & Energie én praktische tips ontvangen over het verduurzamen van je eigen woning?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Registreer nu