Data
12,13 & 14 november 2021

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Genereer publiciteit

Genereer publiciteit

Huis & Energie is niet alleen een beurs, maar ook een breed mediaplatform dat consumenten op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en duurzaam wonen.  Op onze nieuwspagina publiceren wij regelmatig spraakmakend nieuws, interviews, prikkelende columns, en natuurlijk previews van nieuwe producten die getoond worden op Huis & Energie. Onze lezers kunnen nog sneller op de hoogte blijven door ons te volgen op Instagram, Facebook of LinkedIn.

Stuur ons uw nieuws

Graag helpen wij bedrijven om van hun deelname aan Huis & Energie een nog groter succes te maken. Daarom bieden wij exposanten exclusief de kans om opgenomen te worden op onze nieuwssite en in onze nieuwsbrief.

Bent u exposant? En heeft u recentelijk een bijzonder project afgerond of presenteert u tijdens Huis & Energie een aansprekend nieuw product? Laat het ons weten door een persbericht te sturen naar pers@huisenenergie.nl. Let er op dat alle persberichten dienen te voldoen aan de richtlijnen uit de mediakit in de Event Planner.

Advertorials

Wilt u graag nog meer publiciteit? Wij bieden u de kans om extra aandacht te genereren voor uw bedrijf door het plaatsen van een uitgelichte advertorial in onze nieuwsbrief. Ook informatie over onze redactiekalender en advertentietarieven vindt u in onze mediakit.

Nieuws

De zonnepanelen van Jantien en Arthur

14.04.2021 | artikel

De zonnepanelen van Jantien en Arthur

Op het youtube-kanaal van onze partner Milieucentraal kun je allemaal interessante video's vinden over verduurzaming van je woning. Wij lichten onze favorieten uit.

Weten is besparen

08.04.2021 | artikel

Weten is besparen

Tappen uit eigen vaatje

25.03.2021 | artikel

Tappen uit eigen vaatje

Op de hoogte blijven van Huis & Energie én praktische tips ontvangen over het verduurzamen van je eigen woning?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Registreer nu