Data
28, 29 & 30 mei 2021

Plaats
Brabanthallen Den Bosch

Over de Event Planner

Deelnemen aan een beurs kan tijdrovend zijn, maar met onze digitale Event Planner organiseert u uw totale beursdeelname snel, eenvoudig & overzichtelijk.

In de Event Planner kunt u:

  • Uw bedrijfsgegevens voor de website en de catalogus uploaden
  • Uw producten voor de zoek- & vind functie uploaden
  • Uw standontwerp uploaden
  • Meubilair, elektra, standschoonmaak en andere artikelen bestellen
  • Maatwerk zoals trussen, bekabeld internet en catering bestellen
  • Uw relaties en VIP's uitnodigen
  • Documenten inzien en downloaden

Direct inloggen

Nieuw, upload uw producten

Uit jarenlang bezoekersonderzoek blijkt dat “kennis nemen van nieuwe producten” op afstand de belangrijkste reden van beursbezoek is. Daarom hebben wij een nieuwe module ontwikkeld waarmee bezoekers producten en exposanten kunnen zoeken, vinden, selecteren, bekijken en printen. Hoe werkt het? U kunt vijf producten uploaden, indelen in een productcategorie, foto’s en bijlagen toevoegen en er een tag: nieuw, bestseller, of on sale aan hangen. Geef deze producten een prominente plaats in uw stand  en de leads volgen vanzelf!

Wij helpen u aan een drukbezochte stand

Een leeg restaurant trekt geen mensen, een lege stand ook niet. Trek bezoekers naar uw stand door drukte! De oplossing is eenvoudig, nodig uw bestaande relaties uit om uw stand te bezoeken!

Hoe werkt het? U krijgt een unieke invitatiecode waarmee uw relaties een kaartje kunnen aanschaffen met € 2,50 korting. Stuur al uw relaties deze invitatiecode. In de Eventplanner geven wij u handige hulpmiddelen zoals een logo- en bannerpakketten, het handboek "Hoe maakt u van uw beurs een succes?", en de mogelijkheid om tien relaties gratis uit te nodigen.

Op de hoogte blijven van Huis & Energie én praktische tips ontvangen over het verduurzamen van je eigen woning?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Registreer nu