WAAROM WIL JE EXPOSEREN?

Nederland gaat massaal van het gas af. De belangstelling voor verduurzaming is ongekend hoog. Meer dan 75% van de Nederlanders is geïnteresseerd in groene energie. Allemaal vragen zij zich af hoe ze hun huis kunnen verduurzamen. Huis & Energie is de beurs waar uw bedrijf hen kan laten zien hoe ze op energie kunnen besparen en tegelijkertijd hun wooncomfort kunnen verhogen.

Huis & Energie vindt op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juni 2022 plaats in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. Het hart van de beurs is een levensecht Duurzaam Droomhuis waar bezoekers alle aspecten van duurzaam wonen live kunnen ervaren. Bij meer dan 120 stands kunnen zij nieuwe producten ontdekken en in gratis presentaties en workshops bieden onafhankelijke experts hen praktische kennis waar ze direct mee aan de slag kunnen.

Bekijk de brochure

WAAROM WIL JE EXPOSEREN?

8

thema's

100

+

exposanten

10000

+

Bezoekers

300

+

producten

50

+

seminars

Wie is de bezoeker?

Groot budget & behoefte aan professioneel advies

Door doelgerichte inzet in de media en aandacht bij onze mediapartners krijgt Huis & Energie gegarandeerd het publiek dat bezig is met het verduurzamen van hun huis én hiervoor budget hebben gereserveerd.

Onze hoofdpartner Milieu Centraal bereikt dagelijks tienduizenden consumenten, waarbij de consumenten met een bovengemiddeld inkomen zijn oververtegenwoordigd.

We verwachten 10.000-15.000 bezoekers over drie beursdagen. Deze bezoekers zijn gemiddeld tussen de 26 en 60 jaar en in het bezit van een eigen (vaak vrijstaande) woning.

BEKIJK HET BEZOEKERSPROFIEL

Geef een seminar!

Tips & trucs van professionals

Als er iets gebleken is uit de afgelopen editie van Huis & Energie, dan is het wel dat consumenten goede informatie enorm op prijs stellen. Zonnecollectoren, warmtepompen, smart homes, nieuwe wetgeving en meer: de consument oriënteert zich in een constant veranderende de markt en verwacht dat professionals advies bieden over al deze onderwerpen.

Tijdens Huis & Energie kunnen consumenten hun kennis verbreden tijdens meer dan 60 workshops en lezingen. Wilt u de kans krijgen om hen te informeren door zelf ook een workshop of lezing te geven?

Stuur dan een email naar: info@huisenenergie.nl. Vergeet niet het onderwerp van uw presentatie in uw email te vermelden! Bekijk het volledige seminarprogramma via de onderstaande knop.

NEEM CONTACT OP

Plattegrond

 

 

 

Praktische informatie

De Brabanthallen in s'-Hertogenbosch
Diezekade 2 5222 AK ‘s-Hertogenbosch

Vrijdag 10 juni 2022: 10:00 – 17:00
Zaterdag 11 juni 2022: 10:00 – 17:00
Zondag  12 juni 2022: 10:00 – 17:00

Bereikbaarheid
De Brabanthallen in 's-Hertogenbosch zijn dankzij het brede wegennetwerk en de gunstige ligging ten opzichte van het Centraal Station zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

*Met het openbaar vervoer: De Brabanthallen ligt op 10 minuten lopen van Centraal Station 's Hertogenbosch. Het is goed te bereiken te voet of met een OV-fiets. Kijk voor de actuele dienstregeling op 9292.nl.

*Per auto: De Brabanthallen is uitstekend bereikbaar, nabij de A2, A59 en A56. Op minder dan 40 minuten rijden van Eindhoven, Tilburg, Breda, Utrecht, Arnhem en Nijmegen. En een half uur rijden van Eindhoven Airport en de Duitse en Belgische grens.