Data
12,13 & 14 november 2021

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Beursthema's

Exposeer op Huis & Energie met uw merk, product, systeem, techniek of dienst op het gebied van duurzame energie en duurzaam wonen. Alle thema’s rondom duurzame energie en duurzaam wonen komen aan bod!

Zonne-energie

 • De gemiddelde consument is slecht geïnformeerd over zonnepanelen. Zo denkt de gemiddelde consument dat zonnepanelen twee keer duurder zijn dan ze in werkelijkheid zijn.
   

Duurzaam verwarmen & koelen

 • 75% van de huiseigenaren vinden het nu al vanzelfsprekend om bij het vervangen van de cv-ketel na te denken over alternatieven die minder of geen aardgas gebruiken.
   

Verlichting, smart & domotica

 • Slimme apparaten worden steeds toegankelijker voor consumenten. Het netwerk van Internet of Things wordt groter en smart homes nemen de woningmarkt over.
   

Woningisolatie

 • 3 van de 4 woningen in Nederland zijn nog niet goed geïsoleerd. Huiseigenaren denken namelijk bij verduurzaming meestal niet aan isoleren en dat is zonde.
   

Ventileren

 • 1 op de 10 woningen heeft last van schimmel en fijnstof door onvoldoende ventilatie. Door steeds beter geïsoleerde woningen wordt ventileren steeds belangrijker en zal de vraag toenemen.
   

Elektrisch vervoer

 • Nederland behoort tot een van de Europese koplopers op het gebied van elektrische personenvoertuigen. Het zal niet lang meer duren voordat elektrisch (of zelfs autonoom) rijden goedkoper is dan rijden op brandstof.
   

Financiën en subsidies

 • Een kwart van de huiseigenaren weet dat ze subsidie kunnen krijgen. En van de huiseigenaren die dit wél weten, kent 40% de voorwaarden niet.
   

Duurzaam wonen

 • Andere thema’s op Huis & Energie zijn: kiezen voor een duurzame energieleverancier, kunststof kozijnen, gelijkstroominstallatie, rolluiken, inductiekookplaten, inrichting, architectuur, bouwmaterialen, energiezuinige huishoudelijke apparaten en alles dat bijdraagt aan een toekomstbestendige en duurzame energie huishouding.
   

Wilt u graag meedoen aan de beurs, maar weet u niet zeker of uw merk, product, systeem, techniek of dienst behoort tot een van deze categorieën? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dan kijken we samen naar uw mogelijkheden.

Nieuws

De zonnepanelen van Jantien en Arthur

14.04.2021 | artikel

De zonnepanelen van Jantien en Arthur

Op het youtube-kanaal van onze partner Milieucentraal kun je allemaal interessante video's vinden over verduurzaming van je woning. Wij lichten onze favorieten uit.

Weten is besparen

08.04.2021 | artikel

Weten is besparen

Tappen uit eigen vaatje

25.03.2021 | artikel

Tappen uit eigen vaatje

Op de hoogte blijven van Huis & Energie én praktische tips ontvangen over het verduurzamen van je eigen woning?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Registreer nu