Data
12,13 & 14 november 2021

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Weten is besparen

08.04.2021 | artikel

Weten is besparen

Je wilt zo energiezuinig mogelijk wonen. Dus je doet de lamp uit als je niet in de kamer bent, haalt opladers uit het stopcontact en zet de verwarming een graadje lager. Maar weet je werkelijk hoeveel je verbruikt en waaraan?

Als je daar echt greep op wilt krijgen, dan is een energieverbruiksmanager een handige tool. Je koppelt hem met je slimme meter en krijgt zo inzicht in je verbruik. Gemiddeld bespaar je met een energieverbruiksmanager zo'n 3 procent op het stroomverbruik en 4 procent op het gasverbruik. Dat komt bij een gemiddelde energierekening neer op een besparing van zo'n € 70 per jaar en misschien nog wel belangrijker, je reduceert je CO2-uitstoot met gemiddeld 181,5 kg!

EARN-E is zo’n energieverbruiksmanager. Op de EARN-E app en Desktop Portaal is realtime zichtbaar wat je verbruikt aan stroom en gas. De app staat in verbinding met de EARN-E energiemonitor, die je eenvoudig kunt koppelen aan je slimme meter. Met dit inzicht kun je je energieverbruik verminderen en je energierekening omlaag brengen. Goed voor je portemonnee en voor het milieu!
 

earn-eenergieverbruiksmanagerDuurzaam Droomhuisduurzaamenergiezuinigenergiebesparenco2-uitstoot

Op de hoogte blijven van Huis & Energie én praktische tips ontvangen over het verduurzamen van je eigen woning?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Registreer nu