Data
12,13 & 14 november 2021

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Tot 22% op je gasrekening besparen met Speedcomfort

13.10.2021 | interview Nina Groot

Tot 22% op je gasrekening besparen met Speedcomfort

Tijdens de B2B-beurs Solar Solutions bezochten we in de aanloop naar H&E een aantal (toekomstige) deelnemers. We stelden iedere deelnemer, op camera, vragen over het product in relatie tot de consument en hun deelname aan Huis en energie.  

Het tweede bedrijf wat we spraken was Speedcomfort. Deze radiatorventilatoren zorgen ervoor dat u de verwarming in huis sneller laat werken, waardoor u dus minder hoeft te verwarmen. Zo woont u comfortabeler, bespaart u geld en helpt u het milieu een handje.

/good-huisenenergie/_sitefiles/file/podcasts/final-speedcomfort-website-final.mp4

 

Wat maakt Speedcomfort uniek?
Ons product is uniek omdat het universeel toepasbaar is in elke radiator en convector. En daarnaast jou helpt met een besparing tot wel 22% op je gasverbruik. En daarnaast zal het comfort in je woning aanzienlijk verbeteren.

 

Wat maakt speedcomfort interessant voor de consument?
Omdat de consument heel veel op zijn gasverbruik kan besparen dankzij onze radiator ventilator, waardoor het huis veel comfortabeler wordt. Én het is zoals wij dat noemen een no-regret maatregel. Je kunt ze vandaag al toepassen en als je bijvoorbeeld naar een warmtepomp gaat, zijn ze net zo goed functioneel. Want ze helpen de mogelijkheid om je hele cv-installatie op een veel lagere watertemperatuur te kunnen laten werken.

 

Wat zijn jullie plannen voor Huis en Energie?
Op Huis en Energie gaan we de mensen blij maken met onze radiator ventilator want ze kunnen met een prachtige beurskorting de ventilator in onze stand komen halen! En het vervolgens zelf, dezelfde dag makkelijk plaatsen. Want met behulp van de magneetjes plaats je de radiator-ventilator in een handomdraai, dus dezelfde dag hebben ze er al lol van!

Volgende week is het de beurt aan de Centrale BTW Teruggave. Ben je geïnteresseerd geraakt in de bedrijven die duurzame oplossingen bieden voor in jouw woning? Houdt dan de website en socials (Facebook of Instagram) in de gaten om alvast kennis te maken met een aantal deelnemers van Huis en Energie.

Bezoek Speedcomfort op stand A.1

verwarmingbesparenspeedcomfort

Op de hoogte blijven van Huis & Energie én praktische tips ontvangen over het verduurzamen van je eigen woning?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Registreer nu