Data
12,13 & 14 november 2021

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Profiel: Meewind maakt van je vermogen een 'Force for Good'

08.09.2021 | artikel Paul van Egmond

Profiel: Meewind maakt van je vermogen een

Op de beurs Huis en Energie wemelt het van de oplossingen om je huis te verduurzamen, comfortabeler te maken en geld te besparen. We willen je helpen het maximale uit je beursbezoek te halen, daarom zetten we iedere week een exposant in de spotlight.
Deze week: Meewind, pionier-investeerder in groene energieprojecten.

Staat er geld op je bankrekening te niksen en vind je dat de energietransitie wel een extra zetje kan gebruiken? Dan is investeren in een groene belegging misschien iets voor je. Fiscaal aantrekkelijk, met een hoger rendement dan je op je spaarrekening, en in de wetenschap dat jouw geld bijdraagt aan een schonere, duurzamere toekomst.

Beleggingsfonds Meewind zag al in 2006 in dat belegd vermogen ook een force for good kan, nee, moet zijn. Sindsdien is Meewind bezig aan een opmars met investeringen in duurzame energie, zowel centraal als decentraal opgewekt. Het doel: de overgang naar 100% duurzame energieproductie versnellen.

Om dit voor elkaar te krijgen is eigen vermogen nodig om meer duurzame energieprojecten te starten. Daarom biedt Meewind particulieren, bedrijven en lagere overheden de mogelijkheid participaties aan te kopen. Met een minimale inleg van 250 euro of 25 euro per maand maakt Meewind investeren in de energietransitie voor (bijna) iedereen bereikbaar.

Meewind investeert via zijn fondsen in offshore windparken maar ook in andere duurzame projecten. Nadat de belegger in zijn beginjaren een vaak cruciale voortrekkersrol speelde, positioneert Meewind zich nu als leverancier van maatwerk bij het uitrollen van grote duurzame energieprojecten. Meewind staat onder toezicht van de Nederlandse Bank en de Autoriteit Financiële Markten.

Overweeg je of participeren in een groen beleggingsfonds van Meewind bij je past? Kom dan naar de beurs Huis en Energie, op 12, 13 en 14 november en ga met het fonds in gesprek. Je vindt Meewind op beursstand B25.

Meer weten? Bezoek de website van Meewind op www.meewind.nl

investerenduurzaam beleggenwindenergieenergietransitie

Op de hoogte blijven van Huis & Energie én praktische tips ontvangen over het verduurzamen van je eigen woning?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Registreer nu