Data
28, 29 & 30 mei 2021

Plaats
Brabanthallen Den Bosch

Nieuws

Huis & Energie verplaatst naar 2021

29.09.2020

Huis & Energie verplaatst naar 2021

Huis & Energie is verplaatst naar 2021. Wegens de snelle stijging van het aantal coronagevallen in de afgelopen weken heeft de organisatie van Huis & Energie besloten om de beurs te verplaatsen naar volgend jaar, om zo de veiligheid van beursbezoekers te waarborgen.

Bio-energiecentrale van Nieuw-Zeelandse telers gaat energie opleveren

08.09.2020

Pal naast een tomatenkas in Reporoa komt de eerste grootschalige bio-energiecentrale van Nieuw-Zeeland. De directeur van Ecogas, Andrew Fisher, zegt dat deze faciliteit Nieuw-Zeeland zal helpen om een ​​deel van de 327.

Bestel nu kaarten met Early Bird-korting!

02.09.2020

Je wilt je huis verduurzamen... maar hoe? Van 13 t/m 15 november ervaar je zelf alle mogelijke oplossingen op de grootste en leukste groene beurs van Nederland: Huis & Energie in de Brabanthallen in Den Bosch.

Woonlastenneutraal verduurzamen is wl financieel aantrekkelijk

01.09.2020

Begin deze week publiceerde het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) een nieuwsbericht met als titel ‘Verduurzamen eigen woning financieel onaantrekkelijk’.

Zonne-energie kan bij bewolking een stuk hoger pieken dan bij strakblauwe lucht

24.08.2020

Datawetenschapper Frank Kreuwel ontdekte met zijn team dat gedeeltelijke bewolking energiepieken kan opleveren die nog een stuk hoger zijn dan de pieken bij een strakblauwe lucht.

RCE versoepelt adviesbeleid zonnepanelen

17.08.2020

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) past zijn adviesbeleid aan voor zonnepanelen (pv-cellen) op monumenten. Doel is om monumenteneigenaren meer mogelijkheden te geven om gebruik te maken van pv-cellen bij de verduurzaming van hun monument.

Uber Green is nu beschikbaar in Nederland

10.08.2020

Vanaf  deze zomer kun je gebruik maken van Uber Green, een stillere, schonere en klimaatbewuste manier van rijden. Met deze  nieuwe ritoptie draagt Uber bij aan het verminderen van vervuiling, verbeteren van de luchtkwaliteit en verkleinen van de CO2-voetafdruk van elke rit.

Op de hoogte blijven van Huis & Energie én praktische tips ontvangen over het verduurzamen van je eigen woning?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Registreer nu