Data
12,13 & 14 november 2021

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Nieuws

Streetplug verkoopt laadpaal die nooit omver wordt gereden

16.09.2021 | artikel

Streetplug verkoopt laadpaal die nooit omver wordt gereden

De elektrische auto heeft de toekomst. Maar de gemiddelde laadpaal is bepaald geen schoonheid. Wil je thuis je auto kunnen opladen zonder opvallend kastje aan de gevel, dan is er nu een onzichtbare, ondergrondse laadpaal verkrijgbaar van het Nederlandse bedrijf Streetplug B.

Profiel: Meewind maakt van je vermogen een

08.09.2021 | artikel

Op de beurs Huis en Energie wemelt het van de oplossingen om je huis te verduurzamen, comfortabeler te maken en geld te besparen. We willen je helpen het maximale uit je beursbezoek te halen, daarom zetten we iedere week een exposant in de spotlight.

Verbeter je ventilatiesituatie

06.09.2021 | artikel

Ga je je woning verduurzamen? Vergeet dan je frisse lucht niet! Met de juiste ventilatie voel je je gezonder, slaap je beter en bespaar je op stookkosten.Wanneer je je huis gaat isoleren, kom je er al snel achter dat het om meer gaat dan alleen de warmte binnenhouden (of buitenhouden in de zomer).

Sfeervol verduurzamen

03.09.2021 | artikel

Spouwmuurisolatie, isolatieglas of voorzetwanden; allemaal maatregelen die je gasverbruik stevig doen dalen, net als je energierekening. Ledverlichting daarentegen is sfeerbepalend, duurzaam, goedkoop én slim.

Slim licht

30.08.2021 | artikel

YESLY is een systeem waarmee u uw verlichting, elektrische zonwering en nog veel meer Smart kunt besturen en biedt de ultieme garantie voor een comfortabele omgeving.

Lang leve de warmtepomp! 

06.08.2021 | artikel

Is de cv-ketel (bijna) aan vervanging toe, of wil je jouw gasverbruik verlagen of stoppen? Dan is een warmtepomp een uitstekend alternatief. Toch is het plaatsen van een (hybride) warmtepomp complexer dan het vervangen van de cv-ketel.

Duurzaam verbouwen loont

03.08.2021 | artikel

De NVM1 heeft een enquete gehouden onder de aangesloten makelaars. De uitkomst daarvan is goed nieuws voor iedereen die de woning aan het verduurzamen is, want unaniem hebben de makelaars aangegeven dat het verduurzamen van je woning loont!  Op de eerste plaats vinden kopers isolatie en HR++ glas het meest belangrijk.

Op de hoogte blijven van Huis & Energie én praktische tips ontvangen over het verduurzamen van je eigen woning?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Registreer nu