Data
10,11 & 12 juni 2022

Plaats
's-Hertogenbosch

Nu officieel: Huis & Energie zaterdag én zondag open

12.11.2021 | artikel

Nu officieel: Huis & Energie zaterdag én zondag open

Zoals vanavond werd bevestigd tijdens de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge mogen beurzen als Huis & Energie ook met de nieuwe coronamaatregelegen gewoon doorgaan. Dit betekent dat Huis & Energie zowel zaterdag als zondag te bezoeken is in Expo Haarlemmermeer.

Kom veilig & ontspannen naar Huis & Energie
Als zogenoemd doorstroomevenement valt Huis & Energie niet onder de regels voor evenementen als concerten of festivals.

Expo Haarlemmermeer is een hoge, lichte, en goed geventileerde beurshal. Huis & Energie is ruim opgezet op 11.000 m2 met brede gangpaden, zodat je makkelijk afstand kunt houden. Mondkapjes zijn niet verplicht, maar mogen natuurlijk wel! Als altijd geldt: blijf thuis als je klachten hebt en laat je testen.

Identiteitsbewijs en QR-code nodig voor toegang
Wij mogen bezoekers alleen toegang tot de beurs verlenen op vertoon van een geldig identiteitsbewijs (bijvoorbeeld je paspoort of rijbewijs) en een QR-code. Je krijgt een QR-code als je volledig gevaccineerd bent, als je recent hersteld bent van corona, of als je een recent negatief testresultaat hebt. De QR-code kun je tonen in de CoronaCheck-app of op papier.

Toegangstickets
De beurs is dit hele weekend lang te bezoeken in Expo Haarlemmermeer. Wil je ook nog langs komen? Met de kortingscode LAATSTEKANS kun je tickets met € 2,50 korting per stuk bestellen.

Tot morgen of overmorgen!
Wij kijken er naar uit om je bij Huis & Energie te mogen verwelkomen!

Op de hoogte blijven van Huis & Energie én praktische tips ontvangen over het verduurzamen van je eigen woning?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang de nieuwsbrief