In kleine stapjes verduurzamen? GAMMA biedt mogelijkheden!

09.04.2022 | interview Nina Groot

In kleine stapjes verduurzamen? GAMMA biedt mogelijkheden!

Met het verduurzamen van je woning draag je bij aan een beter klimaat én het zorgt voor een flinke vermindering op je energierekening. Isolatie bespaart, op de lange termijn, het meeste geld. Maar voor je hier aan begint, kun je ook besparen op gas, elektriciteit en water met eenvoudige oplossingen. Bij GAMMA merken ze, mede als gevolg van de hoge gasprijs, een fikse toename in het aantal aanvragen en verkopen van duurzame oplossingen. Op Huis & Energie introduceren zij deze verschillende producten en oplossingen aan de bezoekers.

Op Huis & Energie toont GAMMA de bezoekers zowel kleine als grote oplossingen die helpen om je huis te verduurzamen. Het is mogelijk om met behulp van een woningscan, gelinkt aan jouw adres, een duurzaamheidsplan op maat te ontvangen. In een aantal gevallen bieden gemeenten zelfs micro-subsidies tot 75 euro aan, waardoor je de oplossingen voor minder geld kunt aanschaffen. GAMMA organiseert bij hun stand op de beurs verschillende duurzaamheids-bootcamps waar bezoekers spelenderwijs aan de slag kunnen met duurzame oplossingen. Denk hierbij aan de tochtstrip-, kruipruimte isolatie- én de radiator-ventilator challenge. Handen uit de mouwen dus! Je kunt hier zelfs prijzen mee winnen. De hoofdprijs is een gereedschapskar vol met duurzame oplossingen ter waarde van maar liefst €800,-! 

Als voorbereiding op de beurs is onze verslaggever Rosanna, voor ons segment 'op bezoek bij de sponsors', voor jullie op onderzoek uitgegaan. Ze heeft uitgezocht welke producten GAMMA verkoopt, hoe je deze gebruikt, en waarom jij ze moet bezoeken op stand C3 van Huis & Energie. Je kunt het gehele interview hieronder bekijken. 

 Meer informatie over de subsidies, verduurzaming van je woning en de duurzame challenges? Bezoek Gamma op stand C.3 van Huis & Energie.