De oplossing voor woningen tussen 1975 en 1990

11.11.2021

De oplossing voor woningen tussen 1975 en 1990

Isoleren met Thermo FTX1® zorgt ervoor dat uw spouwmuur weer volledig wordt gevuld met isolatiemateriaal. Is uw woning gebouwd tussen 1975 en 1990?

Met het revolutionaire Thermo FTX1® gaan wij een stap verder als het om duurzaam isoleren gaat. Thermo FTX1® is het eerste op mineralen gebaseerd isolatieschuim, vrij van schadelijke stoffen.

ThermoSolutions is gespecialiseerd in het bij-isoleren van spouwmuren. De stijgende vraag naar zo ‘groen’ mogelijke oplossingen hebben onder meer geresulteerd in de ontwikkeling van Thermo FTX1® door het gerenommeerde BasF. Het gaat om het eerste op mineralen gebaseerd isolatieschuim, vrij van schadelijke stoffen. ThermoSolutions is distributeur van dit revolutionaire product in Nederland.

Het verwerken van FTX1 gebeurt in vloeibare vorm, niet met schadelijke gassen, maar met lucht. Het wordt als schuim in de spouwmuur geblazen en dringt door tot in de kleinste kieren en naden. Het resultaat: een naadloze isolatie van de spouwmuur met de hoogst mogelijke isolatiewaarde.