Data
10,11 & 12 juni 2022

Plaats
's-Hertogenbosch

Beursaanbiedingen Avenue

03.11.2021 | tips

Beursaanbiedingen Avenue

Je hebt ze misschien al langs zien komen op onze social media: de beursacties. Onze designer Mary-Gon heeft een fantastische boulevard ontworpen, zodat ze nog eens extra in het zonnetje worden gezet.

Niet te missen: zodra je binnenkomt zie je in het entreegebied de aantrekkelijke podia waar de grootste, mooiste en bijzonderste beursaanbiedingen van onze deelnemers tentoongesteld staan. De totale waarde van deze acties bedraagt ruim €7000!

 

Maak kans op een laadpaal bij je thuis
Greenchoice – Beursstand C4
Greenchoice lanceert een 100% groene laadpas voor elektrisch rijden die toegang geeft tot 240.000 publieke laders in 22 landen in Europa. Met de pas laad je jouw elektrische auto bij elke laadpaal op met 100% groene stroom, opgewekt uit zon- en windprojecten. Zo is jouw impact van elektrisch rijden het grootst! Iedereen die zich op hun stand (C.4) inschrijft voor de nieuwe laadpas van Greenchoice maakt kans op een Easee laadpaal (t.w.v. € 850,-) voor thuis. Deze compacte en krachtige laadpaal van Greenchoice partner Easee is snel, slim en efficiënt. Schrijf je dus snel in!

€400,- cashback op hybride warmtepomp Elga Ace
Remeha - Beursstand B26
Bij aanschaf van een hybride warmtepomp Elga Ace geeft Remeha tijdelijk € 400 cashback. De cashback komt bovenop de huidige ISDE-subsidie. Zo start je extra voordelig direct met een besparing tot 70% op je gasverbruik. Met de huidige hoge gasprijs verdien je de investering in een hybride warmtepomp nu extra snel terug.

Win een duurzaam kunstwerk (t.w.v. €2250,-)
Maim-Solar – Beursstand B22
Deze eyecatcher kan van jou zijn! Door dit oude zonnepaneel een 2e leven te geven als kunstwerk reduceren we c.a 90 kilo Co2. Dit kunstwerk van MAIM Amsterdam is laagje per laagje opgebouwd en afgewerkt met een dun laagje epoxy. In de kunstwerken van MAIM staan landschap, kraters, gebergte, gesteente, water en rivieren centraal. Where art and nature collide.
Vul je gegevens in middels de QR-code bij het kunstwerk en volg MAIM op Instagram! @maimamsterdam. **de winnaar wordt na de beurs bekend gemaakt.

Hoge kortingen op sedumdakdekking
Topgroen - Beursstand D13.2
Vraag nu een offerte aan voor sedum mix Trays en ontvang een hoge korting!

Bij een bestelling van:

  • 25 vierkante meter ontvangt u €250 korting,
  • 50 vierkante meter ontvangt u €500 korting
  • 100 vierkante meter ontvangt u €1000 korting

Maak kans op een weekendje weg ter waarde van €500,-
BonGo Solar – Beursstand D32
Kom naar de BonGo Solar stand D32. Door het actieformulier in te vullen maak je kans op een weekendje weg ter waarde van €500,-.

Gereedschapskar vol met produkten (waarde ca €700,-)
Gamma – Beursstand C3
In deze gereedschapskar vind je alle benodigdheden om zelf aan de slag te gaan. Denk aan een radiatorventilator-set, tochtstrips, LED-verlichting maar ook een slimme thermostaat. Alles wat je nodig hebt om je huis zelf een stukje duurzamer te maken. Benieuwd hoe je kans kunt maken? Kom naar de GAMMA stand C3 en doe mee met één van onze isolatie-challenges. Door zelf aan de slag te gaan met onze tochtstrip, radiator, schuin dak of kruipruimte-challenge maak je kans op deze mooie prijs én meer.


Maak kans op een circulaire Roetz-bike (ter waarde van €670,-)

a.s.r. - Beursstand B15
Roetz-Bikes bouwt jouw fiets met hergebruikte fietsonderdelen en duurzame componenten. Meld je aan voor de nieuwsbrief ‘Duurzaam wonen met a.s.r.’ en maak kans op deze Roetzbike!

Win de Tolhuijs Design lamp SPOOL Deluxe (ter waarde van €169.-)
Tolhuijs Design – Beursstand D12.1
Tolhuijs verloot deze unieke Dutch Design ‘spoollamp’ op de beurs. De upcycle vloerlamp SPOOL was ooit onderdeel van een lasmachine. Om de spoel zit oorspronkelijk lasdraad gewikkeld. Als het lasdraad is verbruikt wordt de spoel doorgaans weggegooid. Tolhuijs geeft de spoel een tweede leven en verandert dit afvalproduct in een duurzame designlamp. Volg hen op Instagram, laat je gegevens achter via de QR-code bij de SPOOL en maak kans!

5x boek 'Van zooi naar mooi'
Tolhuijs Design – Beursstand D12.1
Met 'Van zooi naar mooi' kun je zelf upcyclen! Dit boekje bevat maar liefst 35 projecten om zelf van een prul in of om het huis een mooi interieur product te maken. Kijk op een andere manier naar afval en ga zelf aan de slag. Ze geven maar liefst vijf boeken (winkelprijs €14,95,-) weg! Volg Tolhuijs op Instagram, laat je gegevens achter via de QR-code bij het boek en maak kans. 

Win de NutriBullet Combo blender (t.w.v. €150,-)
De Centrale BTW teruggave - Beursstand B23
Maak nu kans op de NutriBullet Combo blender. Schrijf je in via de QR-code bij de NutriBullet of op stand B23 om kans te maken.

Wooncheque voor duurzame meubelen (t.w.v. €200,-)
Het Kabinet - Beursstand  D35
Schrijf je in bij de stand en maak kans op een wooncheque voor duurzame meubelen bij het Kabinet

15% korting op thermo-active coating
Aerotherm - Beursstand E26
Aero-Therm is een thermo actieve coating welke maar 1mm dik aangebracht hoeft te worden! Muren , plafonds maar ook vloeren kunnen hierdoor met een minimale dikte toch goed worden geïsoleerd. Hierdoor worden ruimtes sneller warm, maar blijven ook langer warm. Aero-Therm kan zo tot wel 35% energie besparen!

€ 10,- beurskorting op 1-jarig abonnement
Het huisdossier - Beursstand D27
Met het huisdossier heb je al je relevante woninginformatie handig en veilig op één plek. Naast belangrijke documenten en facturen heb je alle onderhouds-en verduurzamingshistorie én planning inzichtelijk. Profiteer van onze speciale beurskorting van € 10,- en neem ons 1-jarig abonnement nú met voor de speciale beursprijs van € 39,90 per jaar!

Op de hoogte blijven van Huis & Energie én praktische tips ontvangen over het verduurzamen van je eigen woning?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang de nieuwsbrief