Blog

Gouden (groene) combinatie

10.04.2022 | tips

Gouden (groene) combinatie

Je hebt besloten om je dak in te zetten om energie te besparen. Goed bezig! Maar kies je voor zonnepanelen, die gratis stroom gaan opleveren? Of kies je voor een groen dak, dat helpt bij isolatie, biodiversiteit en watermanagement? Goed nieuws voor mensen die er niet uitkomen.

De primeur van Greenchoice op Huis & Energie

28.10.2021 | interview

In de aanloop naar de consumentenbeurs Huis & Energie zijn wij op bezoek gegaan bij een aantal van onze sponsoren. Deze week gingen wij langs bij onze hoofdsponsor Greenchoice.

Hoge gasprijs drijft interesse voor hybride warmtepomp op

21.10.2021 | interview

De hoge gasprijs heeft geleid tot een groeiende interesse in hybride warmtepompen. Bij het Remeha Experience Center in Haarlem ziet marktleider Remeha een grote toename in aanvragen en verkopen.

400 euro compensatie op de  energierekening. Is dit genoeg?

20.10.2021 | financiƫn

De kosten van energie stijgen en dat zien we volgend jaar terug op onze energierekening. In 2022 moet het gewone gezin naar schatting honderden euro's meer betalen.

Persoonlijke hulp bij subsidies en btw teruggave? Zoek niet verder!

18.10.2021 | video

Tijdens de B2B-beurs Solar Solutions bezochten we in de aanloop naar H&E een aantal (toekomstige) deelnemers. We stelden iedere deelnemer, op camera, vragen over het product in relatie tot de consument en hun deelname aan Huis en energie.

Meer blogs