Data
12,13 & 14 november 2021

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Locatie & bereikbaarheid

Locatie & bereikbaarheid

Locatie

Huis & Energie is de grootste en meest complete consumentenbeurs van Nederland voor duurzame energie & duurzaam wonen. De beurs vindt dan ook plaats in de Expo Haarlemmermeer, een unieke, groene locatie goed bereikbaar midden in de Randstad.

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB  Vijfhuizen

Openingstijden

LET OP: VERPLAATST!
Vrijdag 12 november 2021: 10:00 – 18:00
Zaterdag 13 november 2021: 10:00 – 18:00
Zondag  14 november 2021: 10:00 – 17:00

In het complex van de Expo Haarlemmermeer is er een bewaakte garderobe aanwezig bij de ingang. De kosten voor het gebruik van de garderobe is €1,50 per item. Er zijn geen kluisjes beschikbaar.
Bij de Expo Haarlemmermeer is het mogelijk om bij de servicebalie, cateringpunten, parkeerautomaten en de garderobe te pinnen.
Expo Haarlemmermeer is uiteraard goed bereikbaar voor mindervaliden. Zo zijn er o.a. parkeerplekken voor mindervaliden. De verkeersbegeleiders wijzen u graag de weg. De stands zijn rolstoelvriendelijk.

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

Expo Haarlemmermeer is via verschillende stations met het openbaar vervoer bereikbaar. Met de trein kunt u reizen naar Station Schiphol Airport, Haarlem en Hoofddorp. Vanaf hier kunt u Expo Haarlemmermeer bereiken via bus of taxi. Buslijn 300 stopt voor de deur. Kijk voor de actuele dienstregeling op 9292.nl.

Per auto

Expo Haarlemmermeer is uitstekend bereikbaard; nabij de A4, A5, A9 en Schiphol Airport. Op minder dan 40 minuten rijden van Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Daarbij heeft Expo Haarlemmermeer meer dan 3.200 parkeerplaatsen. De kosten van het parkeren zijn € 10,- incl. btw per dag. Expo Haarlemmermeer heeft zelf enkele elektrische oplaadpunten. Let op: er is maar beperkt plaats beschikbaar. Wij raden u aan om vroeg te komen, wanneer u gebruik wilt maken van een oplaadpunt. Je kunt hier je route plannen.

Nieuws

Feiten en Fabels: Nederland moet aan de isolatie

02.07.2021 | artikel

Feiten en Fabels: Nederland moet aan de isolatie

Tien jaar geleden sprak ik een voormalig minister van de voormalige Sovjetstaat Georgië over de energietransitie. De oude Sovjetstaten staan bekend om de kleurloze flats.

Op de hoogte blijven van Huis & Energie én praktische tips ontvangen over het verduurzamen van je eigen woning?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Registreer nu