Data
13, 14 & 15 november

Plaats
Brabanthallen Den Bosch

Locatie & bereikbaarheid

Locatie & bereikbaarheid

Locatie

Huis & Energie is de grootste en meest complete consumentenbeurs van Nederland voor duurzame energie & duurzaam wonen. De beurs vindt dan ook plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, het op twee na grootste evenementencomplex van Nederland.

Brabanthallen 's Hertogenbosch
Diezekade 2
5222 AK, 's Hertogenbosch

Openingstijden

Vrijdag 13 november van 09:00 tot 17:00
Zaterdag 14 november van 09:00 tot 17:00
Zondag 15 november van 09:00 tot 17:00


Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

Huis & Energie werkt samen met de NS Spoordeelwinkel, boek hier je combiticket! Het NS-station ’s Hertogenbosch bevindt zich op slechts 10 minuten loopafstand. Er staan pendelbussen klaar op het station om je direct naar de Brabanthallen te brengen.

Per auto

Kom met de trein! Met de auto kan natuurlijk ook, maar overweeg dan elektrisch of gedeeld te rijden. Er zijn parkeerplekken met laadpaal beschikbaar. De Brabanthallen zijn zeer goed bereikbaar, op minder dan 40 minuten rijden van Eindhoven, Tilburg, Breda, Utrecht, Arnhem of Nijmegen. Je kunt hier je route plannen.

Nieuws

Excuuspanelen op het dak blijven mogelijk, ook na scherpere energie-eisen

03.08.2020

Excuuspanelen op het dak blijven mogelijk, ook na scherpere energie-eisen

De zogenoemde excuuspanelen op nieuwbouwhuizen gaan waarschijnlijk nog niet uit het straatbeeld verdwijnen. Nieuwe energienormen die vanaf 2021 ingaan stellen weliswaar dat minstens de helft van de verbruikte energie duurzaam moet zijn opgewekt, maar bij huizen die worden aangesloten op een warmtenet zijn zonnepanelen niet of nauwelijks nodig om aan het bouwbesluit te voldoen.

Op de hoogte blijven van Huis & Energie én praktische tips ontvangen over het verduurzamen van je eigen woning?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Registreer nu