Waarom Huis & Energie bezoeken?

Je wilt je huis verduurzamen... maar hoe?

Als huizenbezitter heb je veel verantwoordelijkheden. Het is een flinke studie om te weten wat er allemaal bestaat om je woning toekomstbestendig te maken. Want zijn er ook mooie zonnepanelen? En hoe stil is zo’n warmtepomp nu eigenlijk? Op consumentenbeurs Huis & Energie kun je nu alle mogelijke oplossingen zelf vergelijken.

Mis vooral niet het Duurzaam Droomhuis, een levensgrote modelwoning vol duurzame producten: zonneboilers, inductiekookplaten, isolatie en voor de deur een elektrische auto.  Op het adviesplein zitten onafhankelijke experts van Milieu Centraal klaar om alles te demonstreren en uit te leggen. De mooiste woonproducten en de lekkerste (verantwoorde!) hapjes maken je bezoek aan Huis & Energie compleet.

Je huis verduurzamen is goed voor de wereld, en natuurlijk ook goed voor je portemonnee. Maar een bezoek aan de grootste en leukste groene beurs van Nederland is vooral ook een heerlijk dagje uit!

Bestel nu je tickets!

Waarom Huis & Energie bezoeken?

8

thema's

100

+

exposanten

10000

+

Bezoekers

300

+

producten

50

+

seminars

Wie is de exposant?

Inspiratie & professioneel advies

Op de beursvloer vind je ervaren partijen die jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je huis. Milieu Centraal geeft je alle handvatten omtrent het verduurzamen van jouw woning.

Als je meer wilt weten over een specifiek product, biedt Huis & Energie je een unieke kans om je vragen direct aan de producent te stellen.

Klik op de onderstaande knop voor de volledige exposanten-  en productenlijst.

EXPOSANTENLIJST PRODUCTENLIJST

Bezoek een seminar!

Tips & trucs van professionals

Huis & Energie staat voor inspiratie, advies en kennis.

Het uigebreide programma met interessante sprekers geeft jou de juiste handvatten om aan de slag te gaan met jou duurzame (ver)bouwplannen!

 

Klik op de onderstaande knop voor het volledige seminarprogramma.

 

Klik hier voor het seminarprogramma

Plattegrond

Praktische informatie

De Brabanthallen in s'-Hertogenbosch
Diezekade 2 5222 AK ‘s-Hertogenbosch

Vrijdag 10 juni 2022: 10:00 – 17:00
Zaterdag 11 juni 2022: 10:00 – 17:00
Zondag 12 juni 2022: 10:00 – 17:00

Bereikbaarheid
De Brabanthallen in 's-Hertogenbosch zijn dankzij het brede wegennetwerk en de gunstige ligging ten opzichte van het Centraal Station zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

*Met het openbaar vervoer: De Brabanthallen ligt op 10 minuten lopen van Centraal Station 's Hertogenbosch. Het is goed te bereiken te voet of met een OV-fiets. Kijk voor de actuele dienstregeling op 9292.nl.

*Per auto: De Brabanthallen is uitstekend bereikbaar, nabij de A2, A59 en A56. Op minder dan 40 minuten rijden van Eindhoven, Tilburg, Breda, Utrecht, Arnhem en Nijmegen. En een half uur rijden van Eindhoven Airport en de Duitse en Belgische grens.