home / nieuws / Pluimers Isolatie is ook van de partij op Huis & Energie

Pluimers Isolatie is ook van de partij op Huis & Energie

22 januari 2019

Op 24, 25 en 26 mei 2019 staat Pluimers Isolatie op de eerste editie van Huis & Energie in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Op Huis & Energie doe je alle inspiratie op die je nodig hebt voor een duurzaam leven. Je bent van harte welkom bij Pluimers Isolatie op Huis & Energie!

Verduurzamen is mooi, maar kan een behoorlijk doolhof zijn. Waar moet je beginnen? Hoe duurzaam is jouw woning eigenlijk? Allemaal vragen die klanten van Pluimers vaak stellen. Op Huis & Energie leer je hoe je je energiegebruik tot een minimum beperkt.

 

Isolatie spouwmuren, vloeren, daken en isolatieglas

Pluimers Isolatie heeft een breed assortiment om zo voor elke situatie de beste oplossing te bieden. Bij Pluimers Isolatie kun je terecht voor isolatie van spouwmuren, vloeren, daken en isolatieglas. Isolatie van jouw woning is de eerste stap in de richting van duurzaam wonen. Voordat je bijvoorbeeld alternatieve warmtebronnen inzet, moet het huis die warmte wel goed vasthouden.

 

Grootste isolatiebedrijf van Nederland

Pluimers Isolatie is een familiebedrijf dat al bijna 50 jaar actief is in de isolatiewereld. ‘’We zijn uitgegroeid tot het grootste isolatiebedrijf van Nederland. Wij willen graag een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland. Dit doen we door dagelijks tientallen tevreden klanten te helpen met het isoleren van hun woning of bedrijfspand. In de jaren ’70 van de vorige eeuw begon ons bedrijf met het na-isoleren van de eerste spouwmuren. Nu, bijna een halve eeuw later, rijden wij met 90 vrachtauto’s door het hele land om onze CO2-besparende producten aan te brengen.’’

 

Verduurzamen begint met isolatie

Isolatie is belangrijk als je wil verduurzamen. Maar er is meer! Op Huis & Energie leer je alles over verschillende terreinen van verduurzaming, zoals: Zonne-energie, Warmte, Verlichting, Domotica en Ventilatie. Door isolatie te combineren met andere maatregelen, kun je echt slim energie besparen. Onze mensen kunnen je alles vertellen over hoe je dit het beste kan aanpakken. Loop even binnen bij onze stand op Huis & Energie. Graag tot ziens op Huis en Energie!

 

Contact Pluimers Isolatie

Heb je vragen over Pluimers Isolatie? Zij zijn elke werkdag van 8 tot 5 bereikbaar via 0548-516225. Mailen kan ook naar info@pluimers.nl

Meer nieuws