home / nieuws / De standhouders stromen binnen…

De standhouders stromen binnen…

17 januari 2019

Steeds meer specialisten melden zich enthousiast aan voor Huis & Energie. Zij staan klaar voor de stroom bezoekers die bezig zijn met het verduurzamen van hun woning.

 

Nu al meer dan 20 duurzame specialisten

De plattegrond van Huis & Energie wordt steeds verder ingevuld met mooie namen. Ook Milieu Centraal is druk bezig met het enthousiasmeren van hun relaties om mee te doen aan de eerste consumentenbeurs voor duurzame energie in Nederland. Nu hebben we al meer dan 20 belangrijke fabrikanten, leveranciers, groothandels, dienstverleners, installateurs, energiebedrijven en adviseurs in huis. Ook heeft de eerste sponsor zich al gemeld. Als het zo doorgaat, hebben we op 24, 25 en 26 mei ongetwijfeld volle bak in de Brabanthallen in Den Bosch!

 

Ook meedoen aan Huis & Energie?

Wij verwachten minstens 15.000 mensen die duurzaam willen wonen. Maar méér bezoekers zijn ook mogelijk, dankzij de vele media-, branche- en kennispartners die wij hebben en die ons gaan helpen de beurs bekend te maken. Lees gerust meer over het beursconcept als u ook wilt deelnemen aan Huis & Energie. Heeft u interesse in deelname of wilt u vrijblijvend informatie aanvragen? Kom dan in contact met ons. Geïnteresseerden kunnen een stand kiezen op de plattegrond. Als u er snel bij bent, kunnen we nog standruimtes vergroten en/of naar uw wensen aanpassen.

Meer nieuws