Data
13, 14 & 15 november

Plaats
Brabanthallen Den Bosch

Consumentenbeurs Huis & Energie uitgesteld tot november

17.03.2020

Consumentenbeurs Huis & Energie uitgesteld tot november

Vanwege de uitbraak van het coronavirus hebben organisator Good! Events & Media en hoofdpartner Milieu Centraal gezamenlijk besloten om consumentenbeurs Huis & Energie te verplaatsen naar vrijdag 13 tot en met zondag 15 november.

Op last van de Rijksoverheid zijn momenteel alle evenementen tot minimaal 6 april afgelast. Het behoort tot de mogelijkheden dat deze maatregelen zowel versterkt als verlengd zullen worden. Hoewel Huis & Energie oorspronkelijk pas in mei plaats zou vinden, maakt de grote onzekerheid het onmogelijk om de laatste beschikbare stands voor de beurs te vullen of om de bezoekerswerving succesvol op te starten.

“Wij staan volledig achter dit besluit om Huis & Energie te verplaatsen,” zegt Puk van Meegeren, programmanager Energie in huis van Milieu Centraal. “Door nu dit besluit te nemen bleek het nog mogelijk om vervangende data te vinden in de Brabanthallen, de locatie van Huis & Energie.”

Huis & Energie is de eerste grote landelijke consumentenbeurs voor duurzame energie en duurzaam wonen. Het hart van de beurs wordt gevormd door het levensechte Milieu Centraal Duurzaam Droomhuis, waar bezoekers alle aspecten van duurzaam wonen live kunnen ervaren. Bij meer dan 120 stands kunnen zij nieuwe producten ontdekken en in gratis workshops bieden onafhankelijke experts praktische kennis.

PRAKTISCHE INFORMATIE
De vakbeurs wordt in zijn geheel verschoven naar vrijdag 13 tot en met zondag 15 november. Ook de locatie blijft hetzelfde: de Brabanthallen in Den Bosch.

Het beursprogramma blijft hetzelfde of wordt zelfs groter. Alle exposanten, seminars, activiteiten en tentoonstellingen maken deel uit van de beurs in november.

Als u reeds een ticket besteld heeft, ontvangt u binnenkort een mail met de vraag of u restitutie wilt ontvangen.

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN
Doordat de vakbeurs in zijn geheel verschoven wordt, blijft de plattegrond van de beurs precies hetzelfde. Ook uw standlocatie blijft voor uw bedrijf behouden.

TOT IN NOVEMBER!
Wij gaan in de komende maanden verder met de voorbereidingen voor de grootste en leukste groene beurs van Nederland. We hopen u te zien in november!

Op de hoogte blijven van Huis & Energie én praktische tips ontvangen over het verduurzamen van je eigen woning?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Registreer nu