Data
13, 14 & 15 november

Plaats
Brabanthallen Den Bosch

Nieuws

Gemeente geeft subsidie aan huiseigenaren voor verduurzaming van hun woning

09.06.2020

Gemeente geeft subsidie aan huiseigenaren voor verduurzaming van hun woning

Eind 2019 daagde de Rijksoverheid gemeentes uit om voor energiebesparing projectvoorstellen in te dienen. Bij goedkeuring van de plannen zou per woning in de gemeente 90 euro beschikbaar komen.

Eerste hulp bij cv-ketel vervangen

14.03.2020

Wat doe ik als de cv-ketel binnenkort aan vervanging toe is? Zeker 600.000 mensen zullen in de komende 3 jaar voor die vraag komen te staan. Ook al gaat Nederland stap voor stap van het gas af, het kan een verstandige keuze zijn om de oude cv-ketel toch te vervangen door een nieuwe ketel op gas.

Hulp voor autokoper die aarzelt over elektrisch

09.03.2020

Elektrisch rijden is dichterbij dan veel mensen denken. Maar wie nu een nieuwe auto wil kopen, aarzelt over bereik, kosten en laadmogelijkheden onderweg en thuis.

Zonnig 2019 geeft panelenbezitters 8 procent meer opbrengst

04.03.2020

De opbrengst van zonnepanelen was in 2019 door een hogere zoninstraling 8 procent hoger dan het langjarig gemiddelde. Dat blijkt uit berekeningen van voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal met gegevens van Siderea.

Nieuwe subsidie maakt woningisolatie extra gunstig

25.02.2020

Woningbezitters kunnen gebruik maken van een nieuwe subsidie voor goede isolatie. Met de subsidie krijgt een huiseigenaar ongeveer 20 procent van de kosten terug.

Geen gas meer in nieuwe keukens

17.02.2020

Wie geen spijt wil krijgen van de nieuwe keuken kan beter voor koken op inductie kiezen. Dat adviseert voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal, zodat de keuken meteen klaar is voor wonen zonder aardgas.

Kruipruimtefobie staat vloerisolatie in de weg

03.02.2020

Meer dan de helft van de mensen met een toegankelijke kruipruimte wil niet onder de vloer. Angst voor spinnen, ongedierte en andere beestjes houdt hen tegen. Dat blijkt uit onderzoek van voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal, uitgevoerd door onderzoeksbureau GfK.

Op de hoogte blijven van Huis & Energie én praktische tips ontvangen over het verduurzamen van je eigen woning?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Registreer nu