Data
13, 14 & 15 november

Plaats
Brabanthallen Den Bosch

Nieuws

Consumentenbeurs Huis & Energie uitgesteld tot november

17.03.2020

Consumentenbeurs Huis & Energie uitgesteld tot november

Vanwege de uitbraak van het coronavirus hebben organisator Good! Events & Media en hoofdpartner Milieu Centraal gezamenlijk besloten om consumentenbeurs Huis & Energie te verplaatsen naar vrijdag 13 tot en met zondag 15 november.

Zonnig 2019 geeft panelenbezitters 8 procent meer opbrengst

04.03.2020

De opbrengst van zonnepanelen was in 2019 door een hogere zoninstraling 8 procent hoger dan het langjarig gemiddelde. Dat blijkt uit berekeningen van voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal met gegevens van Siderea.

Nieuwe subsidie maakt woningisolatie extra gunstig

25.02.2020

Woningbezitters kunnen gebruik maken van een nieuwe subsidie voor goede isolatie. Met de subsidie krijgt een huiseigenaar ongeveer 20 procent van de kosten terug.

Geen gas meer in nieuwe keukens

17.02.2020

Wie geen spijt wil krijgen van de nieuwe keuken kan beter voor koken op inductie kiezen. Dat adviseert voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal, zodat de keuken meteen klaar is voor wonen zonder aardgas.

Kruipruimtefobie staat vloerisolatie in de weg

03.02.2020

Meer dan de helft van de mensen met een toegankelijke kruipruimte wil niet onder de vloer. Angst voor spinnen, ongedierte en andere beestjes houdt hen tegen. Dat blijkt uit onderzoek van voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal, uitgevoerd door onderzoeksbureau GfK.

Op de hoogte blijven van Huis & Energie én praktische tips ontvangen over het verduurzamen van je eigen woning?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Registreer nu