Podcast - Ik Wil Duurzaam Wonen

Iedere maand spreken wij interessante gasten die ons alles gaan vertellen hoe wij onze woning kunnen verduurzamen. Zij vertellen hoe duurzaam zij leven én wat hun duurzame zonde is, we leggen een feit of een fabel voor die zij mogen onderbouwen of ontkrachten, we stellen hen vragen van onze volgers, we nemen samen een kijkje door het Duurzaam Droomhuis en als laatste geven ze jou hun beste tip of advies. Elke maand behandelen we een van de 8 thema's van de beurs Huis & Energie.

#3 - GAMMA over isolatie

Isoleren is de eerste stap naar een duurzame woning, maar waarom moet dit eigenlijk als eerst? En voor welke type isolatie kan je dan het beste kiezen? Luister hiervoor en meer naar de derde aflevering van deze podcast, waarin Sebastiaan Vreekamp van GAMMA antwoord geeft op deze vragen en meer!

/good-huisenenergie/_sitefiles/file/podcasts/Gamma.mp3

#2 - Milieu Centraal over duurzaam en slim wonen

Een slimme meter accepteren, is dat slim? Hoe werkt het nieuwe energielabel eigenlijk? Luister hiervoor en meer naar de tweede aflevering van deze podcast, waarin Pim Nusselder van Milieu Centraal antwoord geeft op deze vragen en meer!

/good-huisenenergie/_sitefiles/file/podcasts/podcast2_def.mp3

#1 - Greenchoice over zonne-energie

Benieuwd of de stroom van Greenchoice echt groen is, of zonnepanelen altjd een goede investering zijn en hoe een woningscan jou kan helpen bij het verduurzamen van je woning? Luister dan naar de eerste aflevering van deze podcast, waarin Martin de Beer van Greenchoice antwoord geeft op deze vragen en meer!

#1 - Greenchoice over zonne-energie