Persoonlijke hulp bij subsidies en btw teruggave? Zoek niet verder!

18.10.2021 | video Nina Groot

Persoonlijke hulp bij subsidies en btw teruggave? Zoek niet verder!

Tijdens de B2B-beurs Solar Solutions bezochten we in de aanloop naar H&E een aantal (toekomstige) deelnemers. We stelden iedere deelnemer, op camera, vragen over het product in relatie tot de consument en hun deelname aan Huis en energie.  

Het derde bedrijf wat we spraken was de Centrale BTW teruggave. De Centrale BTW Teruggave verzorgt de BTW teruggave op zonnepanelen. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen zij de meest uiteenlopende vraagstukken over de BTW beantwoorden. Het bedrijf is er niet alleen voor particulieren maar ook voor VvE’s, stichtingen, gemeenten en sportverenigingen. Daarnaast heeft de Centrale BTW Teruggave ervaring met de fiscaal juridische kant voor het opzetten van een energie coöperatie.

Wat maakt De Centrale BTW Teruggave uniek?
Wij van De Centrale BTW Teruggave proberen eigenlijk de consument én het installatiebedrijf te ontzorgen door een compleet administratief pakket aan te bieden van subsidies, BTW-teruggave, tot financiering van duurzame investeringen.  

Wat maakt De Centrale BTW Teruggave interessant voor de consument?
Helpen en bijstaan bij wat vaak onbekend terein is voor de consument. Zo hebben wij hele goede contacten bij de belastingdienst en bij het RVO, waar wij kortere lijnen hebben en zo de klant ontzorgd kan worden.

Wat zijn jullie plannen voor Huis en Energie?
Op Huis en Energie gaan wij ons nieuwe product aanbieden. Dit is de financiering voor de consument tegen de laagste rente, waardoor het voor de consument gemakkelijk en voordeliger wordt om te verduurzamen. 

Volgende keer is het de beurt aan Tonzon. Ben je geïnteresseerd geraakt in de bedrijven die duurzame oplossingen bieden voor in jouw woning? Houdt dan de website en socials (Facebook of Instagram) in de gaten om alvast kennis te maken met een aantal deelnemers van Huis en Energie.

Bezoek De Centrale BTW Teruggave op stand B.23

belastingadviesbelastingadviessubsidie