Data
28, 29 & 30 mei 2021

Plaats
Brabanthallen Den Bosch

Design Meets Durability

17.12.2020 | artikel

Design Meets Durability

De Eysing Pioneer komt voort uit de droom het retrodesign van een legendarische Nederlandse motorfiets te combineren met de techniek van morgen. Het resultaat is een 100% elektrische, handgebouwde, innovatieve e-moped met iconische uitstraling van Nederlandse bodem. De Pioneer geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Of dit nu comfortabel ‘zeilend’ door de natuur is of soepel manoeuvrerend door het stadsverkeer. De rijeigenschappen van de e-moped zijn ongekend. De kracht van de Eysing, voelbaar bij het accelereren, is keer op keer sensationeel.

Veelzijdig en tijdloos. De Eysing Pioneer is helemaal klaar voor de rijbeleving van de toekomst. Individualisme, vrijheid en duurzaamheid liggen ten grondslag aan deze nieuwe retro e-moped.

De Pioneer wordt aangedreven door de 150 direct drive aandrijflijn van Eysing. In de in het oog springende stalen tank herbergt het door Eysing ontwikkelde batterijpakket. Dit uitneembare pakket heeft een range tot wel 80 km (bij 25 km/uur) en is binnen 4 uur volledig opgeladen. De Pioneer is leverbaar in 2 standaard kleuren en 3 specials en het comfortabele leren zadel biedt eventueel ruimte aan een passagier.                                                                      

De Pioneer kan begrensd worden op 25 km/uur (blauwe kentekenplaat) of op 45 km/uur (gele kentekenplaat). Eerstgenoemde mag zonder helm bestuurd worden. Voor beiden is een rijbewijs AM nodig, rijbewijs A (motor) en B (auto) zijn ook voldoende.

Op de hoogte blijven van Huis & Energie én praktische tips ontvangen over het verduurzamen van je eigen woning?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Registreer nu